Samtaler

Opstart et forløb hos mig

her kan se hvilke forløb jeg tilbyder og hvordan du kan komme i gang.

Depression

Har du depression? Så kan mit MBKT+ forløb, være noget for dig. MBKT er et mindfulness Baseret Kognitive Terapi (MBKT) forløb + individuelle samtaler, og det er et intensivt psykologisk behandlingsforløb af depression.

Angst

Jeg udbyder i januar 2024 et MBKT+ forløb for dig, der har angst. Hvis du både har angst og depression, så kan du tilmelde dig MBKT+ forløbet for depression.

pårørende til en alvorlig syg?

Du er ikke alene. Kom med, og bliv en del af et fællesskab, hvor vi sammen sætter fokus på at fremme egen omsorg, håndtering af sorg, vrede og frustration og hvor vi øver os på at accepterer tingenes tilstand og samtidig finder en vej frem.

Krisehjælp

Når livet tager en uventet drejning og vi konfronteres med en krise, kan det være overvældende og nogen gange en traumatiserende oplevelse.

1:1 samtaler

Det kan en udfordring at finde en psykolog, der ikke har alt for lang ventetid, når du kommer med en lægehenvisning. Sådan her kan du komme rundt om ventetiden hos mig

ADHD/ADD

Har du tænkt, at du måske har ADHD eller ADD? Eller føler du dig anderledes eller er bare i tvivl om, om der er noget galt? Men du er ikke helt sikker eller ikke helt klar på at tage skridtet ind i en udredning.

Hvis det du søger ikke står her, så kontakt mig for at høre mere >