Depression

Har du depression? Så kan mit MBKT+ forløb, være noget for dig. MBKT er et mindfulness Baseret Kognitive Terapi (MBKT) forløb + individuelle samtaler, og det er et intensivt psykologisk behandlingsforløb af depression.

MBKT-programmet er udviklet ud fra den seneste psykologiske forskning om de faktorer, der gør os sårbare over for depression, angst og stress. Ved at deltage i MBKT vil du lære mere om disse faktorer og opdage, hvordan træning af mindfulness kan reducere deres indvirkning på dit liv.

Kliniske studier med hundredvis af patienter har vist, at MBKT kan mindske symptomerne på depression, angst og stress.

Tidligere deltagere har oplevet følgende fordele:

Er du ung mellem 18 og 24 år, og har en henvisning fra egen læge på depression, så kan jeg desværre ikke tage nye ind før 2024. Du kan i stedet for se her

 

MBKT+ Forløbet

Forløbet består af to dele: Individuelle samtaler (du kan bruge lægehenvisning) og et sideløbende online MBKT træningsforløb, hvor du bliver præsenteret for forskellige former for mindfulness, får viden om depression og hver dag skal lave nogen øvelser, som vi følger op på i de individuelle samtaler.  

Forløbet består af en visiterende samtale (1,5 time), samt 4 individuelle samtaler (45 minutter) som løbende følger op på de 8 ugers MBKT træning (kurset skal tilkøbes særskilt – se under online kurser) og afsluttes med individuelle samtaler efter behov. 

Det er et intensivt forløb som både forebygger fremtidige depressioner og behandler mild til moderat depression. Du skal afsætte tid til mindfulness træning hver dag.

Ved den første samtale planlægger vi de 4 individuelle samtaler, så det passer ind i din kalender.  

Det er også muligt at få behandling for depression uden tilkøb af MBKT kursus.

Opstart af forløb

Jeg afholder løbende visiterende samtaler, når jeg får ledige pladser i kalenderen. Hvis du er interesseret i et MBKT+ forløb så skriv det gerne i din henvendelse (kontaktformular) til mig, da jeg har afsat særlige pladser til MBKT+ forløb. 

  •  

Forløbet strækker sig typisk over 3 måneder, og du kan bruge en henvisning fra egen læge på depression eller angst til de individuelle samtaler. 

Der ydes desværre ikke tilskud til MBKT-kurset. 

Skriv til mig for yderligere informationer og for at booke en plads på en af holden

”Du tager dit fag alvorligt”
Mand med depression, 52 år
”jeg har lært rigtig meget om mig selv”
Kvinde med depression, 45 år