Psykologhuset

Velkommen!

Du kan finde forskellige nyttige informationer om Psykologhuset og det at gå til psykolog.

Du finder Psykologhuset i Helsingørsgade 7. Hillerød. Klinikken ligger på 2. sal og der er elevator. Du finder indgangen i porten.

Når du ankommer, kan du blot tage plads i venteværelset.  Du skal ikke registrere dig først.

Første gang du kommer, skal du medbringe dit gule sygesikringskort og du vil blive bedt om at vise det ved samtalens start.

Parkering og offentlig transport

Hvis du kommer i bil, så er det nemmeste at parkere i parkeringshuset i Østergade (v. politiet). Der er en times gratis parkering, og du skal huske at registrere parkering i automat eller via app. Du kan også parkere i parkeringshuset i Slotsarkaderne, og så er der en lille gå tur på 5 minutter op ad gågaden.

Hvis du kommer med bus eller tog, så er der ca. 10 minutters gang fra stationen. Du kan også tage bus 301, 302 eller 307 og stå af ved Helsingørsgade (Nordre Jernbanevej) og så gå 2 minutter.  

Online kontor

Jeg har også et online kontor til samtaler. Når du klikker på online samtale knappen, så kommer du ind i mit venteværelse. Hvis vi aftalt en online samtale, skal du blot logge dig på til samtaletidspunktet, så henter jeg dig i venteværelset. Første gang, kan det være en god ide at lave et prøve log-in, så du ved det virker, når du skal bruge det. Du kan altid logge ind, hvis du gerne vil teste af, om det hele virker.

Online booking

Når du har haft første samtale, så kan du selv booke nye tider. Det gør du her

Journalisering

Jeg har pligt til at skrive journal om dine forhold og dit helbred. Din journal bliver opbevaret i 5 år. Du kan bede om aktindsigt i din egen journal.

Tavshedspligt

Jeg har tavshedspligt, og det er kun mig, der har adgang til din journal. Jeg kan kun videregive oplysninger, hvis du har givet samtykke til det. Hvis du kommer med en henvisning eller via et forsikringsselskab, så vil jeg, ved den første samtale, bede om mundtligt samtykke til enten 1) at måtte skrive til den læge, som har henvist dig til psykologbehandling ifm. opstart af behandlingsforløbet og ved afslutningen eller 2) afregne med dit forsikringsselskab eller kommune og her videregive nødvendige oplysninger til dette brug.

Underretningspligt

Hvis jeg vurderer, at du er til fare for dig selv eller andre, så har jeg pligt til at bryde min tavshedspligt og inddrage relevante instanser. Derudover har jeg pligt til at underrette kommunen, hvis jeg vurderer at et barn eller en ung under 18 år er alvorligt truet på sin trivsel og udvikling.

Andre oplysninger

Det at gå til psykolog betragtes som en personfølsom oplysning. Det betyder, at når jeg kommunikerer med dig via sms, så skriver jeg ikke psykolog i beskeden, men blot mit navn. Hvis du vil kommunikere sikkert med mig, så brug min krypterede mail:

hannevoldbyjensen@protonmail.com

Klager

Jeg håber, at du vil opleve, at jeg møder dig med empati og respekt, og en stærk faglighed selvfølgelig. Jeg er autoriseret psykolog. Det er derfor også muligt at klage over mig. Du kan finde mere info om dette på Dansk Psykologforenings hjemmeside 

Priser

Uden lægehenvisning (pr. 01.04.23)

1. samtale 2.400,- (90 min)
2+ samtaler 1.200,- (45 min)
Gruppesamtaler 800,- (pr. 105 min)

Med lægehenvisning (pr. 01.04.23)

1. samtale 824,- (90 min)
2+ samtaler 375,- (45 min)
Gruppesamtaler 290,- (pr. 105 min)