Om Hanne

Har du nogensinde været i tvivl om, om du var god nok? At lige om lidt, så kom der nogen og opdagede at du var en ”svindler” og at du i virkeligheden ikke er et godt menneske, overhovedet ikke har nogle talenter eller blot har været ”heldig” med dine præstationer op til nu?  

Så er du landet det helt rigtige sted.  

Mit hjerte banker for dig og andre helt almindelige eller ualmindelige mennesker, som oplever belastninger i deres liv og som i en periode har brug for en ”wing-woman”.  

Alle kan få brug for en psykolog eller psykologiske værktøjer i et livsforløb. Jeg mener helt alvorligt at trivsel ikke er en luksus.  

Faktisk har jeg siden, jeg var helt nyuddannet psykolog funderet på, hvordan man kan demokratisere psykologien og gøre psykologien tilgængelig for flere uden at gå på kompromis med kvaliteten og på trods af barrierer som økonomi, geografi, uvidenhed og tabuisering. Jeg uddyber flere af disse tanker i mit nyhedsbrev, som du kan tilmelde, hvis du har lyst til at høre mere og måske også har et indspark til? 

Som psykolog, har jeg været ansat på Rigshospitalet, i Røde Kors og på DTU. Siden 2021 har jeg været privatpraktiserende psykolog og driver min virksomhed fra Psykologhuset i Helsingørsgade og online.  

Jeg bor i Hillerød, sammen med min mand og to børn. Vi har også en hund. Den hedder Krølle.  

Af personlighed er jeg den ekstroverte type. Jeg får energi af at tale og være sammen med andre mennesker. Jeg kan blive entusiastisk og optaget af muligheder og udvikling, men forsøger det meste af tiden at være faglig, rolig og velovervejet. Når jeg er alene, så læser jeg noget faglitteratur eller udvikler på ideer til et nyt kursus.  

Det har i perioder i mit liv været en meget tynd skillelinje mellem trivsel og stress, og jeg har benhårdt prioriteret psykologisk trivsel fremfor min fysiske sundhed.  At blive selvstændig psykolog har været en af de skridt jeg har taget, for at begynde på at rette op på denne ubalance. Og det er en vedvarende proces.  

Jeg håber, at du vil opleve mig som engageret, nysgerrig og fordomsfri. Jeg forsøger at være transparant, fagligt skarpt og direkte i min tale.  

Og jeg håber, du kan finde den hjælp, du søger her på siden eller et andet sted.  

Mange hilsner fra 

Hanne