Online kurser

Mine onlinekurser giver dig mulighed for at tage dig tid til at reflektere over dine tanker og følelser, og opdage nye perspektiver og måder at tackle dit liv på. Kurserne omhandler forskellige emner og kan bruges enkeltstående eller sættes sammen til et personligt udviklingsforløb.

Du får adgang til en række værktøjer, øvelser og viden, som jeg hver dag bruger til at hjælpe mine klienter med at øge deres mentale sundhed. Uanset om du ønsker at præstere bedre, blive bedre til at sige nej, lære at ”tage dig sammen”, være mindre irritabel eller få det bedre, så håber jeg, at der er et kursus for dig.

Psykologsamtale - uden ventetid

Vil du gerne tale med en psykolog nu? 

Her kan du booke en tid med det samme. Jeg frigiver løbende tider i min kalender. Alle samtaler foregår som udgangspunkt online. Du kan kun booke en dobbelt-tid (2 x 45 minutter). 

Du skal ikke betale ekstra for at komme til hurtigt med første tid. Men du kan ikke bruge din lægehenvisning ved denne samtale. Du har efterfølgende mulighed for at booke tid hos mig, hvor du bruger din lægehenvisning, jf mine almindelige ventetider for klienter med lægehenvisning. 

Du kan bruge samtalen som en hurtig opstartssamtale eller som en enkeltstående samtale, hvor du fx kan få afklaring på om du lider af stress, angst eller depression. 

 

Book en tid ved at sende sms til 3086 1205 eller skriv til mig via kontaktformular. Det er vigtigt, at du skriver “psykologsamtale uden ventetid” i din besked. 

FRI FOR DEPRESSION - kursus

BRYD DINE NEGATIVE AUTOMATISKE TANKER OG FIND DIG SELV IGEN.

ET TRIN FOR TRIN PSYKOLOGISK ONLINEKURSUS, DER HJÆLPER DIG MED AT SIGE FARVEL TIL KRITISKE TANKER, DÅRLIGT SELVVÆRD OG ANDRE DEPRESSIVE SYMPTOMER

OG JEG STØTTER DIG HELE VEJEN!!!! 

Kurset er tilrettelagt med udgangspunkt i MINDFULNESS BASERET KOGNITIV TERAPI og er opbygget i små moduler, så du kan gå så langsomt eller hurtigt frem, som du ønsker. 

Du har adgang til at stille mig spørgsmål skriftligt igennem hele forløbet. Ubegrænset. Jeg vil støtte dig hele vejen. Du stiller kun spørgsmål til mig, og jeg svarer personligt til dig.

Dette er et kursus og ikke psykologbehandling hos mig. Jeg fører derfor ikke journal ift. dig og dine spørgsmål.  

Fri for depression kurset henvender sig til dig, der har eller har haft depression.

Det er her du får viden om depression og værktøjerne til at blive fri af de depressive symptomer. 

Du vil lære teknikker til at være mere opmærksom på dit sind og krop, samt få indblik i hvordan mindfulness kan bruges til håndtering af negative tanker og følelser.

Kurset løber over 8 uger og består af 12 undervisningsmoduler, der indeholder videoer, lydfiler og øvelser.  Og mulighed for at stille mig spørgsmål OG få svar undervejs. 

Kan kombineres med psykologsamtaler før, under og efter. Du kan altså komme i gang med at mestre din depression, mens du venter på psykologsamtaler med lægehenvisning. 

Du får adgang til det fulde kursus inklusiv 12 ugers ubegrænset lydfilssparring fra mig. 

Du kan betale for kurset i 3 rater af kr. 999. Se mere under læs mere og tilmeld mig. 

Fri for Depression - med lægehenvisning

Har du en lægehenvisning på depression?

Så tilbyder jeg en samlet behandlingspakke, hvor du får adgang til onlineforløbet “fri for depression”, 9 sessioner live online eller fysisk fremmøde i Hillerød med Mindfulness Baseret kognitiv terapi træning i gruppe samt en individuel opstartssamtale. 

Det er en intensiv behandlingspakke, som fokuserer på at reducere depressive symptomer ved hjælp af mentaltræning og personligudvikling. 

Samlet pris med tilskud fra sygesikringen er kr. 3.830.  Det afregnes løbende efter hver session. 

De kan opnås tilskud fra sygesikringen danmark på op til kr. 1.400 i alt.  

Der er plads til 9 personer på hvert hold. Skriv til mig for at booke en plads og høre mere om forløbet. 

Inden opstart mødes vi til en individuel opstartssamtale, som vi sammen finder et tidspunkt til. 

I sensommer/efteråret 2024 er der følgende muligheder:

  • Tirsdage kl. 10.30 -12.00 (Opstart 3.9) – Live online forløb 
  • Torsdage kl. 16.30 – 18.00 (Opstart 5.9) – Fysisk fremmøde i klinikken i Hillerød

3.830 kr. - kræver lægehenvisning