Online kurser

Mine onlinekurser giver dig mulighed for at tage dig tid til at reflektere over dine tanker og følelser, og opdage nye perspektiver og måder at tackle dit liv på. Kurserne omhandler forskellige emner og kan bruges enkeltstående eller sættes sammen til et personligt udviklingsforløb.

Du får adgang til en række værktøjer, øvelser og viden, som jeg hver dag bruger til at hjælpe mine klienter med at øge deres mentale sundhed. Uanset om du ønsker at præstere bedre, blive bedre til at sige nej, lære at ”tage dig sammen”, være mindre irritabel eller få det bedre, så håber jeg, at der er et kursus for dig.

Sig NEJ med selvtillid

Dette kursus er designet til at give dig de nødvendige værktøjer og indsigt til at styrke dit selvværd, din selvtillid og din trivsel. Ved at lære at sige nej kan du opnå bedre performance og håndtere stress mere effektivt og skabe en bedre balance i dit liv.

Kurset er baseret på model Trivsel og Performance hjulet, som jeg selv udviklet, og som tager udgangspunkt i hvordan selvværd og selvtillid påvirker vores evne til at passe på os selv og sige nej i tide. Jeg har brugt Trivsel og Performance hjulet igennem mange år i mine samtaler med klienter med stress, angst og depression og jeg bruger det stadigvæk.

Du vil få en detaljeret gennemgang af modellen og få indsigt i hvordan det kan trække tråde til andre områder at dit liv fx hvordan man kan føle sig som et offer eller tro, at man aldrig kan få det bedre.

Kurset er online og du får adgang til oplæg, øvelser og workbooks, og kan tage kurset i dit eget tempo. 

Mere info og tilmelding – Skriv til mig via kontaktformular.

Kr. 500

inkl. moms.

MBKT-træningskursus

MBKT står for Mindfulness-baseret kognitiv terapi og er et 8-ugers videnskabeligt program udviklet i England i 1990’erne til personer med tilbagevendende depressioner. Programmet har efterfølgende vist sig også at kunne behandle mild til moderat depression, reducere angst og stress symptomer.

MBKT-programmet henvender sig derfor til dig, der har eller har haft depression.

Dette kursus indgår i  mit MBKT+ behandlingsforløb af depression. Du kan læse mere om det her

Det er her du får værktøjerne til at integrere mindfulness i din dagligdag. Du vil lære teknikker til at være mere opmærksom på dit sind og krop, samt få indblik i hvordan mindfulness kan bruges til håndtering af negative tanker og følelser.

Kurset består af 8 undervisningsmoduler, der indeholder videoer, lydfiler og øvelser.  Det er opbygget, så du hver uge får adgang til et nyt modul.

Efter kurset vil du have de nødvendige færdigheder til at starte din egen mindfulness-praksis og du kan begynde at opleve de mange fordele, det kan have i din hverdag.

Mere info og tilmelding – skriv til mig via kontaktformular

kr. 3.500

inkl. moms.

Mindfulness Kickstarter

Har du brug for støtte til at komme i gang med din daglige mindfulnesstræning? Så hop med på dette 3 ugers forløb, hvor vi hverdag mødes på zoom og laver en  mindfulnessøvelse sammen. På dette kursus følger du mig og Kiropraktor Nanna Sønderkær i vores daglige træning, som vi guider højt. Der er en progression i forløbet, og alt du skal gøre at tage høretelefoner på og møde op på zoom.  Vi træner sammen hverdag i  21 dage.

Få besked når næste hold starter ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev eller skriv til mig via kontaktformular og kom på venteliste.

1.000 kr.

inkl. moms.