1:1 samtaler

Det kan være en udfordring at finde en psykolog, der ikke har alt for lang ventetid,

Sådan kan du komme rundt om ventetiden hos mig:

Book en samtale (næsten) uden ventetid

Du kan købe en psykologsamtale online (90 minutter), som du kan bruge til at få rådgivning, en vurdering eller måske en mulighed for at komme igang, mens du venter på opstart af et forløb med lægehenvisning hos mig eller en anden.  Der ydes ikke tilskud til disse samtaler

Prisen er kr. 2.500 

I øjeblikket har jeg ledige tider tirsdage og fredage. Skriv til mig og du får den næste ledige tid. 

Har du depression? – Nyt kursus klar 1. maj 2024

Vælg mit online kursus FRI FOR DEPRESSION. Du får adgang med det samme til kurset, og redskaber og øvelser, så får du med kurset adgang til at stille mig spørgsmål undervejs. Ubegrænset. Kurset er bygget op, så det kan stå alene eller kombineres med psykologsamtaler undervejs eller efterfølgende. Så det er oplagt at gå i gang med, måske er kurset nok? – eller du kan opstarte hos mig eller en anden psykolog undervejs eller efterfølgende.  Du kan læse mere om kurset og skrive dig på venteliste.

Du er også altid velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Her får du besked, når jeg åbner op for nye kurser eller hvis ventetiden forandrer sig hos mig. 

Forløbet

. Hvis du beslutter at vente på at vente på et 1:1 forløb, så har jeg udviklet nogle onlinekurser, så du kan komme i gang med det samme med at få det bedre.

Alle kurser er bygget op, så de kan stå alene eller efterfølgende kan kombineres med et individuelt forløb hos mig eller en anden psykolog.

 Du kan komme på i gang, ved at skrive en besked til mig