Ofte stillede spørgsmål

Ja. Hvis du er ung mellem 18 -24 år og har en henvisning på angst eller depression fra egen læge. Så har jeg brugt min kvote for hele 2023. Du kan læse mere om den ordning her

Derfor tilbyder jeg nogle få forløb til unge, der selv betaler.

Men ellers, så har jeg samme ventetider uanset om man kommer med lægehenvisning eller ej.

Mine onlinekurser er en effektiv og bekvem måde at få adgang til mine bedste terapeutiske værktøjer og strategier, som kan hjælpe dig med at komme i gang med at få det bedre nu.  Kurserne er udviklet af mig, og baseret på mine erfaringer med mere end 5000+ samtaler med klienter, og viden inden for psykologi, og jeg har forsøgt at gøre det muligt, at skræddersy et forløb, der imødekommer dine individuelle behov og udfordringer.

Kurserne som pt. er under udvikling inkluderer emner som stresshåndtering, mindfulness, angst, depression og meget mere. De er tilgængelige 24/7, og du kan tage dem i dit eget tempo og på dine egne vilkår.

Nej. Onlinekurserne er baseret på nogle af de temaer, der kan indgå i et 1:1 forløb. Så kurserne vil starte en proces og en forandring. Vælger du efterfølgende at starte op i et samtaleforløb, så starter det forløb, der hvor du står og ikke hvor du kom fra.

Livet kan være uforudsigeligt, og der kan opstå behov for at aflyse eller ændre en aftale. Får du brug for at ændre en aftale, så skal du gøre det senest dagen før kl. 16.  Hvis en aflysning sker senere end dette tidspunkt, kan jeg opkræve en egenbetaling på op til kr. 400, men ved akut opstået sygdom plejer jeg at være fleksibel og ombooke vores aftale. Jeg har også selv brug for fleksibilitet ind i mellem.

Det er altid muligt at lave en aftale om til en onlinesamtale.

Ændring af aftaler sker nemmest og smidigst via sms til 30861205

Hvis du har brug for en hurtig tid, dvs inden for 24 timer, så koster det et tillæg på kr. 1.200 i hverdage og kr. 2.000 på lørdage. Send en sms, hvor du først i beskeden skriver akut-tid.