Honorar og tilskud

Tak, fordi du overvejer at bruge mig som psykolog. Hvis du går ind under de forskellige psykologforløb, som jeg tilbyder, kan du finde den aktuelle pris.  Du er også altid velkommen til at kontakte mig for mere information. Herunder finder du praktiske oplysninger om betaling, tilskudsmuligheder og afbudsregler.

Betaling

Betaling for psykologisk behandling sker via MobilePay. Mit MobilePay-nummer er 929568. Du skal ikke betale noget på forhånd, men løbende undervejs i behandlingsforløbet.  Du vil modtage en elektronisk kvittering på mail efter hver betaling.

Køber du en af mine onlineforløb, så betaler du med det samme med et betalingskort. Du får derefter tilsendt en faktura.

Er du erhvervskunde sker betaling via faktura, som fremsendes elektronisk eller via mail.

Henvisning fra egen læge

Det er muligt at opnå tilskud til psykologbehandling hos mig. Du kan læse mere om tilskudsmulighederne og se om du har mulighed for at få en henvisning.  

Sygeforsikring Danmark

Jeg indberetter automatisk til Sygeforsikring danmark, så hvis du er medlem kan du også opnå tilskud fra dem uanset hvilken gruppe, du er forsikret i. Du kan læse mere om deres tilskud her.

Man kan godt får tilskud fra både på henvisning fra egen læge og sygeforsikring danmark samtidig.

Betaling via privat forsikring

Hvis du har en privat forsikring, der dækker psykologbehandling, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kan afregne direkte med nogle forsikringer og ellers kan du selv betale og så indsende faktura for betalt behandling efterfølgende. Dansk Psykologforening har udarbejdet en guide til dig, der søger psykolog gennem din forsikring – den kan du læse her.

 

Afbudsregler

Priser

Uden lægehenvisning (pr. 01.04.24)

1. samtale 2.400,- (90 min)
2+ samtaler 1.200,- (45 min)
Gruppesamtaler 800,- (pr. 105 min)

Med lægehenvisning (pr. 01.04.24)

1. samtale 824,- (90 min)
2+ samtaler 375,- (45 min)
Gruppesamtaler 290,- (pr. 105 min)