Det starter med en samtale

Det starter i dag

Du er i gang med at lede efter psykolog, og det er et skridt på vejen. Måske et tungt et, fordi du har hørt om lange ventetider og psykologer, der har for travlt til at ringe tilbage.

Ønsker du at trives bedre i din hverdag?

Det starter i dag

Ventetiden på mine gruppeforløb er typisk meget kortere end 1:1 samtalerne. Der er ikke noget entydigt svar på, hvad der virker bedst mellem individuel terapi og gruppeterapi. Nogle mennesker kan have gavn af en mere personlig og fortrolig atmosfære i individuelle sessioner, mens andre kan have gavn af det støttende miljø, der tilbydes i gruppeterapi. Hos mig, kan du opbygge dit forløb så det giver bedst mening for dig.

Og hvis du vil i gang allerede i dag, så kan du downloade en gratis mindfulnessøvelse og arbejdshæfte, som inviterer dig til at være til stede i hverdagen.

Jeg har også udviklet nogle onlinekurser, som oprindeligt var tænkt som ”ventetidskurser”. Kurserne kan stå alene eller kombineres med et gruppeforløb eller individuel terapi.

Sammen med kiropraktor Nanna Sønderkær Meyer udbyder jeg også fysiske kurser i Hillerød i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Det kan du finde flere oplysninger om her

Jeg vil meget gerne drøfte en plan for dit forløb. Skriv til mig her og jeg ringer dig op.

Mange hilsner fra

Hanne Voldby, Cand. Psych, Aut., Specialist i Sundhedspsykologi